Green Challenge

Svenska Youtube-stjärnor antar utmaningar i de gröna näringarna

Som en del i projektet Jobba grönt som SLA driver tillsammans med LRF kan ni nu se fem svenska Youtube-stjärnor anta utmaningar inom de gröna näringarna. I Green Challenge får vi följa GGFrolle, Nellie Berntsson, Matgeek, Kammi och Sara Henrietta när de besöker arbetsplatser under en dag för att anta olika utmaningar. Hur det går för dem presenteras i deras respektive Youtube-kanaler och Jobba grönts Facebooksida. 

Först ut är GGFrolle som vanligtvis spelar FIFA i sin kanal, men som nu kommer möta skogsbonden Erik för att tävla i skogsfotboll med tackling, skotare och FIFA. Håll koll på www.facebook.com/jobbagront för att se hur det går för GGFrolle och de andra Youtube-stjärnorna vars filmer dyker upp en efter en. Du kan också se GGFrolles film i hans Youtubekanal 

Challenge accepted!

Jobba grönt är en gemensam satsning av LRF och SLA för att få fler unga att upptäcka det gröna näringslivet som arbetsplats.